FAQ

VANLIGA FRÅGOR

Här har vi försökt samla några av frågorna som ställs ofta.


F.     Vad är leveranstider?


       Vi sträva att skicka inom 48 timmer. Du får en mejl när vi har lämnad er beställning till PostNord. Vanliga leveranstiden är:


       - sverige: 2-5 vardagar, men upp till 10 dagar förekommer

       - norge, finland: 3-7 vardager, men upp till 14 dagar förekommer

       - resten av Europa: 5-21 dagar


F.      Hur lång tid tar en kur?.


När du börjar med en av våra produkter som en preventiv åtgärd räcker det med en kur på tre veckor (en flasja räcker då). Ger du däremot produkterna eftersom din häst/hund har vissa besvär kan det bli så att du måste ge längre tid. Vår rekommendation är alltid att du ger en örttinktur i tre veckor och sen har du en vecka uppehåll. Det ger kroppen chans till självläkning och du har tid att utvärdera.  

Magkompositum och magnesium kan du ge under längre tid. En veckas uppehåll efter var fjärde vecka är dock alltid att föredra.

http://support.yourwebsite.com

F.      Kan jag ge era produkter till ett dräktigt sto?


Vi rekommenderar inte att ge våra tinkturer under dräktigheten. Ett foster behöver ingen detox! En del produkter ser till att slaggprodukterna försvinner från kroppen, de kan hamna hos fostret och det är absolut inte önskvärt. Du ska vänta till fölet är (nästan) avvänt.


F.      Kan jag kombinera era produkter med veterinärens medicin?


Vänta tills medicinen är slut, sen kan du börja med våra produkter. En produkt som dränagekompositum kan även motverka medicinens verkan, det är inte önskvärt! Däremot är det att rekommendera efter medicinanvändningen för att rengöra kroppen!


F.     Finns en karenstid?

Våra produkter har en 96 timmer karenstid.

Klicka här för att titta på länken, sida 6, punkt D

         

F.      Om jag har köpt flera medel, kan jag ge allt samtidigt?


Vi rekommenderar att alltid börja med enbart dränagekompositum eller njurkompositum, sen har du en veckas uppehåll och efter det kan du börja med de övriga medlen. Vi tror att effekten blir bäst när du först avlägsnar slaggprodukterna och sen fortsätter med de övriga medlen.


F.       Olika websidor och mailadressen , som lillhagna.se och lillhagna.com?


Båda lillhagna.se och lillhagna.com ägs av lillhagna. Vi håller på med att bygga om webshoppen så att vi kan ge mer info till våra (blivande) kunder.